Sveavägen

Modernt kök på Sveavägen

Urbant, hemtrevligt och modernt

På Sveavägen i Stockholm hittar vi detta fina huvudkontor, där medarbetarna välkomnas av ett spännande kontorskoncept kallat "Den urbana staden möter det intima hemmet".

Ximple AB har haft privilegiet att leverera användarvänlig mötesrumsteknik till samtliga mötesrum på kontoret, inklusive den stora öppna ytan vid entrén.

Kunden använder främst Google Meet för sina videomöten, men det förekommer även möten på andra plattformar. Därför har vi skapat lösningar som är anpassade för alla typer av videokonferenstjänster, något som uppskattas av både medarbetare och gäster.

Den stora öppna ytan, där personal och gäster samlas för att ta en kaffe, äta lunch eller hålla presentationer, är utrustad med smarta funktioner för både lokala och distansbaserade möten. Högtalare är installerade runt om i lokalen för att skapa en behaglig atmosfär.

För att kunna kommunicera information till medarbetarna på ett enkelt sätt har informationsskärmar installerats på strategiska platser i kontoret. Tekniklösningarna skapar en perfekt balans mellan funktionalitet och stil, vilket gör det enkelt för medarbetarna att utföra sina arbetsuppgifter. Kontoret ger en behaglig känsla som förenar den urbana stadens puls med den intima känslan av ett hem.

Det fantastiska resultatet är något som Ximple är mycket stolta över att ha bidragit till.

Vi på Ximple gör det enkelt att mötas!

Skärmar och digitala lösningar på Sveavägen
Ximple Ximple