top of page
  • Ximple

Sommaren är här

Sommaren är här och vi hoppas alla på en varm och skön sommar där vi kan träffa nära och kära. Efter 1,5 år av restriktioner så är det mer behövligt än någonsin.


Under året som gått så har de flesta av oss fortsatt att arbeta hemifrån och vi har sett vilka för- och nackdelar det har. Livspusslet är lättare att få ihop när vi arbetar hemifrån och det är lätt att koncentrera sig och därmed få mycket gjort. Däremot saknar vi det kollegiala och kreativa i att ses på kontoret.

Under året har även Ximple sett dagens ljus. Verkligen kul och vi ser fram emot en händelserik och spännande höst då mycket kul händer.


För de flesta kommer hösten och framtiden att innebära en mix av hemarbete och att ses på kontoret. Kontoret blir till största del mötesplatsen och en plats för kreativitet medan man gör sina uppgifter till stor del på hemmakontoret.

I och med att vi får ett nytt arbetssätt så behöver vi även utforma kontoret efter det. Vi har i tidigare inlägg Spåkulan och kommer vi vända på kuttingen belyst olika delar att tänka på när vi nu ska tillbaka till kontoret. Hoppas ni får lite hjälp av dem!


Vi finns på plats hela sommaren så tveka inte att höra av er om det är något.


Önskar er alla en riktigt skön sommar!


98 visningar
bottom of page