top of page
  • Ximple

Ximple ger dig nycklarna till kontoret - öppna ytor

Vi rullar vidare i vår miniserie ”Nycklarna till kontoret” där vi ger dig expertråd och tips på vad du ska tänka på för att lyckas med tekniken till kontoret i den ”nya normala”.

I del 1, arbetsplatsen, tittade vi närmare på kontorsarbetsplatsen och i del 2 tog vi en djupdykning in i mötesrummet. I detta avsitt får du tips och idéer för de öppna ytorna på kontoret.

Med öppna ytor menar vi de ytor och miljöer som inte är traditionella mötesrum eller skrivbord. Det kan vara en reception/entré, lounge, pausyta, café mm. För att skapa ett levande och inbjudande kontor som ger en wow-känsla som stärker ert varumärke är det otroligt viktigt att dessa ytor inte glöms bort. Lägg därför fokus på att ge dem det lilla extra och tänk till på dessa punkter.

  • Vad vill ni att era besökare och medarbetare ska mötas av när de kommer in i er reception/entré? Med digitala bildytor och integrerat ljud är det enkelt att skapa en känsla och upplevelse som både är attraktiv, inbjudande och gör det lätt att förmedla information och era budskap som stärker ert varumärke. Det ger också de anställda det lilla extra.


  • Toaletter, korridorer och hissar. För att skapa en rolig och lyxig känsla på ytor som är lite tråkiga är musik och digitala bildytor ett enkelt knep för att liva upp dessa ytor.


  • Nyttja pausytor, lounger och caféer och andra allmänna ytor så att du och dina medarbetare enkelt kan hålla möten. Se till att det finns teknik som är anpassad för lokala möten och för de som är med på distans.


  • Koppla ihop era kontor och hemmakontoret så att både grupper och individer får samhörighet oavsett plats. Kul, praktiska och användarvänliga lösningar för detta finns!


Tillsammans med er tar vi fram lösningar som är tilltalande sett både ur funktionell och estetisk punkt. Vi har lång och stor erfarenhet av att tillsammans med arkitekter, marknadsavdelning, HR-avdelning, IT-

avdelning med flera anpassa öppna ytor för just ert behov. Vi erbjuder kompletta, hållbara och användarvänliga lösningar med hög flexibilitet.


Ximple – Vi gör det enkelt att mötas!
90 visningar
bottom of page