top of page
  • Ximple

Ximple söker Account Manager

Letar du efter nya utmaningar och vill utvecklas i en stimulerande omgivning med fokus på enkelhet och hållbarhet i alla led? Om ditt svar är ja har vi det perfekta tillfället för dig!


Ximple – Vi gör det enkelt att mötas!


Ximple erbjuder professionella tekniklösningar inom ljud, bild och video för digitala möten i alla typer av miljöer. Med fokus på användarvänlighet, driftsäkerhet och hållbarhet stöttar våra lösningar våra kunder i deras verksamhet. Vårt erbjudande omfattar kompletta leveranser med projektering, projektledning, installation, driftsättning, service och support.


För att kunna fortsätta att ge våra kunder bästa möjliga service och fortsätta vår tillväxt söker vi nu en account manager för att komplettera vårt lag.


Vem är det vi söker?

Du är målmedveten, sätter kunden i fokus och vågar utmana och tänka nytt för att leverera de bästa lösningar till våra kunder. Vi värdesätter högt när du är en trygg och trevlig person med vilja att utveckla båda dig själv och Ximple, där vi i alla lägen är en i laget. Försäljning och kunskap inom vårt område är meriterande men vem du är som person är viktigast.

Vad kommer du att göra?

Du kommer att uppsöka, utveckla och sköta om kunder. Vi vill att du lär känna dina kunder så att du är en trygg samarbetspartner och rådgivare som hjälper kunden att utvecklas inom vårt område och alltid har lösningar anpassade för verksamheten och behoven. Stilrena och anpassade lösningar som kan användas länge.

Varför Ximple?

Ximple står för att göra det enkelt i alla led. Det vi levererar ska vara användarvänligt, det ska vara lätt att samarbeta med oss och vi ska finnas där för våra kunder för att hjälpa dem att utvecklas i deras verksamhet. Det ska vara tydligt vad vi erbjuder och det ska självklart vara hållbart i alla led

Hur får vi detta? Genom att brinna för det vi gör och våra kunder, att ha roligt tillsammans och göra det som lag!

Ansökan eller frågor

Har du någon fundering eller är redo att ansöka får du gärna kontakta Andreas Savela eller Daniel Andersson på kontaktuppgifter nedan.


andreas@ximple.se

070-611 60 95


daniel@ximple.se

070-611 47 37
113 visningar
bottom of page