top of page
  • Ximple

Ximple söker Account Manager

Ximple står för att göra det enkelt i alla led. Det vi levererar ska vara användarvänligt, det ska vara lätt att samarbeta med oss och vi ska finnas där för våra kunder för att hjälpa dem att utvecklas i deras verksamheter. För att lyckas har vi roligt tillsammans och arbetar alltid som ett lag där alla medarbetare spelar en viktig del i vår leverans. Självklart ska det vara hållbart i alla led.

Ximple erbjuder professionella tekniklösningar inom ljud, bild och video för digitala möten i alla typer av miljöer. Med fokus på användarvänlighet, driftsäkerhet och hållbarhet stöttar våra lösningar våra kunder i deras verksamhet. Vårt erbjudande omfattar kompletta leveranser med projektering, projektledning, installation, driftsättning, service och support. Vi vill utveckla och höja standarden inom vårt område där vi har ett erbjudande som hjälper våra kunder. Våra lösningar ska öka värdet hos kunderna så att de blir effektivare och mer lönsamma i sin verksamhet.

För att fortsätta erbjuda både befintliga och nya kunder den bästa servicen på marknaden söker vi nu en Account Manager till vårt kontor i Norrviken i Stockholm.


Vem letar vi efter? Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och älskar att ge den bästa servicen med kunden i fokus.

Du ska trivas med att uppsöka, utveckla och sköta om kunder. Vi vill att du lär känna dina kunder så att du är en trygg samarbetspartner och rådgivare som hjälper dem utvecklas inom vårt område att alltid ha lösningar anpassade för verksamheten och behoven. Stilrena och anpassade lösningar som kan användas länge.


Övergripande ansvarsområden

  • Du kommer att uppsöka, utveckla och sköta om kunder.

  • Ta fram kundanpassade lösningar, offerera och följa upp.

  • Projektägare inom försäljningsområdet. Projekten drivs av dig och du säkerställer processerna genom en hög närvaro hos våra kunder.

Du är målmedveten och sätter kunden i fokus. Vi värdesätter även högt när du är en trygg och trevlig person med stort driv som vågar utmana och tänka nytt för att utveckla kunden, Ximple och dig själv där vi i alla lägen är en i laget.  Försäljning och kunskap inom vårt område är meriterande men vi värdesätter vem du är som person högst.Vi ser gärna att du är

  • Målmedveten och trygg som person.

  • Kreativ och vågar utmana och tänka nytt.

  • Strukturerad

  • En lagspelare

  • Teknikintresserad inom vårt område som omfattar ljud, bild, video, IT och nätverk.

För tjänsten krävs B-körkort och egen bil.


Ansökan eller frågor Har du någon fundering eller är redo att ansöka får du gärna kontakta Andreas Savela eller Daniel Andersson på kontaktuppgifter nedan.

andreas@ximple.se

070-611 60 95


daniel@ximple.se

070-611 47 37
25 visningar
bottom of page