top of page
  • Ximple

Ximple växer - söker koordinator med servicekänsla

Letar du efter en möjlighet att utvecklas i en stimulerande omgivning med fokus på enkelhet och hållbarhet i alla led? Om ditt svar är ja har vi det perfekta tillfället för dig!

Just nu letar vi efter en koordinator med servicekänsla.


Så vem är det vi söker?

Som person är du en målmedveten och självständig lagspelare! Du uppskattar att arbeta med administrativa uppgifter och sätter alltid kunden i fokus.


Vi värdesätter även högt när du är en trygg och trevlig person med stort driv som vågar utmana och tänka nytt för att utveckla kunden, Ximple och dig själv.


Vi ser att du jobbat med dessa delar tidigare och kan bidra med att utveckla detta vidare hos oss.


Vad kommer du att göra?

Du kommer att ansvara för hela den administrativa försäljningskedjan vilket bland annat innebär:

Lägga in ordar, förbereda leveranser, lägga beställningar mot våra leverantörer, boka resurser, hantera leverantörsfakturor och kundfakturor.


Vilka är Ximple?

Ximple erbjuder professionella tekniklösningar inom ljud, bild och video för digitala möten i alla typer av miljöer. Med fokus på användarvänlighet, driftsäkerhet och hållbarhet stöttar våra lösningar våra kunder i deras verksamhet. Vårt erbjudande omfattar kompletta leveranser med projektering, projektledning, installation, driftsättning, service och support. Vi vill utveckla och höja standaren inom vårt område där vi har ett erbjudande som hjälper våra kunder. Våra lösningar ska öka värdet hos kunderna så att de blir effektivare och mer lönsamma i sin verksamhet.


Varför Ximple?

Ximple står för att göra det enkelt i alla led. Det vi levererar ska vara användarvänligt, det ska var lätt att samarbeta med oss och vi ska finnas där för våra kunder för att hjälpa dem att utvecklas i deras verksamhet. Det ska vara tydligt vad vi erbjuder och det ska självklart vara hållbart i alla led

Hur får vi detta? Jo genom att brinna för det vi gör och våra kunder, att ha roligt tillsammans och göra det som lag!


Ansökan eller frågor

Vi berättar gärna mer så om du har någon fundering eller om du är beredd att ansöka så kan du kontakta Andreas eller Daniel på kontaktuppgifter nedan.


Vill du också göra det enkelt att mötas och vara med på resan att bygga vidare Ximple? Hör av dig till oss idag!


andreas@ximple.se

070-611 60 95


daniel@ximple.se

070-611 47 37


129 visningar
bottom of page