top of page
  • Ximple

Ximple växer - söker lösningsdesigner inom IT och AV

För att fortsätta erbjuda både befintliga och nya kunder den bästa servicen på marknaden söker vi nu fler härliga medarbetare till vårt kontor i Norrviken i Stockholm.

Ximple står för att göra det enkelt i alla led. Det vi levererar ska vara användarvänligt, det ska var lätt att samarbeta med oss och vi ska finnas där för våra kunder för att hjälpa dem att utvecklas i deras verksamheter. För att lyckas har vi roligt tillsammans och arbetar alltid som ett lag där alla medarbetare spelar en viktig del i vår leverans. Självklart ska det vara hållbart i alla led.


Ximple – Vi gör det enkelt att mötas!


Så vem är det vi söker?

Du är målmedveten och sätter kunden i fokus. Vi värdesätter även högt när du är en trygg och trevlig person med stort driv som vågar utmana och tänka nytt för att utveckla kunden, Ximple och dig själv där vi i alla lägen är en i laget. Du har kunskap inom nätverk och AV och med din erfarenhet av att designa och underhålla tekniska lösningar inom ljud, bild och video så bidrar du med din kunskap och härliga personlighet.

Vad kommer du att göra?

Med det yttersta ansvaret för att våra lösningar fungerar både idag och imorgon så jobbar du tätt med övriga i bolaget för att ta fram lösningar, projektera samt underhålla våra kunders teknik. Du är i högsta grad även med och utvecklar vårt erbjudande.


Ansökan eller frågor

Vi berättar gärna mer så om du har någon fundering eller om du är beredd att ansöka så kan du kontakta Andreas eller Daniel på kontaktuppgifter nedan.


andreas@ximple.se

070-611 60 95


daniel@ximple.se

070-611 47 37


85 visningar
bottom of page